urheilupaita

Valioliigan 28. kierroksen 19. maaliskuuta Arsenal voitti Crystal Palacen kotonaan 4-1. Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Saka teki 2 maalia ja 1 maalisyöttöä, Martinelli ja Xhaka kumpikin yhden maalin. Crystal Palace -paitaa pukeutunut Schlupp teki yhden maalin. Arsenal keräsi Valioliigassa kuusi peräkkäistä voittoa ja voitti Crystal Palacen kotonaan ensimmäistä kertaa. Valioliigassa 12 maalilla ja 10 syötöllä Sakasta tuli ensimmäinen pelaaja, joka on saavuttanut tämän saavutuksen Valioliigassa tällä kaudella.

Ensimmäinen maali syntyi 28. minuutilla, Ben-White syötti pallon oikealta, Saka otti sen ja syötti sen, Martinelli vastaanotti sen nopealla säädöllä ja laukaisi maalin, Arsenal 1-0! 43. minuutilla Ben-White sai pallon oikealle, Saka tuli pienelle rangaistusalueelle ja teki matalan laukauksen, Arsenal 2-0! 55. minuutilla Xhaka lähetti ristin etukentän vasemmalta puolelta, Trossard otti sen ja lähetti sen takaisin Xhakalle, sitten Xhaka ampui ja teki maalin, Arsenal 3-0! 63. minuutti, Crystal Palacen kulmapotku, Schlupp teki sen, Crystal Palace 1:3! 65. minuutilla Arsenalin puolella TIeey ja Jesus korvasivat Zinchenkon ja Trossardin. 74. minuutilla TIeey sai lyhyen syötön Jeesukselta, hän pyyhkäisi pallon keskelle, Saka seurasi ja ampui, Arsenal 4-1! 82. minuutilla Arsenal sai Smith Rowen ja Jorginhon tilalle Martinellin ja Ben Whiten. 86. minuutti, Arsenal oli Kiwior korvattu Gabriel, tämä on hänen ensimmäinen show Premier League. Lopulta Arsenal voitti Crystal Palacen kotonaan 4-1 ja sijoittui edelleen Valioliigan ensimmäiseksi 8 pisteellä enemmän kuin Manchester City.

Arsenalilla on tällä kaudella enää 10 peliä jäljellä Valioliigassa, ja he kohtaavat Manchester Cityn, Chelsean, Liverpoolin ja Newcastlen. Koska Arsenal voi nyt laittaa kaiken energiansa Valioliigaan, kaikki Arsenal Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuvat fanit uskovat, että Arsenal saa suurella todennäköisyydellä pokaalin tällä kaudella!

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Arsenal Pelipaita Omalla Nimellä, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 67 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 11:12

UEFA Champions League päätti 1/8-finaalin, ja kaikki kahdeksan parasta joukkuetta syntyivät, nimittäin Manchester City, Chelsea, AC Milan, Inter Milan, Napoli, Baye, Real Madrid ja Benfica. Mielenkiintoisin asia on luonnollisesti Mestarien liigan puolivälierien arvonta. Ottelun aikana tulee olla silmiinpistäviä vahvoja dialogeja ja aiheita täynnä olevia törmäyksiä.

Tämän kauden Mestarien liigan puolivälierissä Serie A:sta tuli suurin voittaja. Napoli liittyi kädet Milanon kanssa päästäkseen finaaliin. Inter Milan pääsi jälleen Mestarien liigan puolivälieriin 12 vuoden jälkeen. Inter Milan Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuneita faneja voi nähdä hurraavan finaalissa. Ligue 1, joka on myös yksi viidestä pääliigasta, pyyhittiin pois, ja myös puolet maailman ykkösliigana tunnetun Valioliigan joukkueista putosi hiekkaan.

Viimeisimpien voittokertoimien mukaan Manchester City oli listan kärjessä 2,75–1. Puolivälierissä se voitti Leipzigin 7–0 ja eteni kokonaistuloksella 8–1. Heidän joukossaan Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Haaland pelasi hyvin, saavutti "hat-tempun" puoliajalla ja teki 5 maalia yleisössä. Hänen kuumasta tilastaan on tullut myös tehokkain ase Manchester Citylle, joka on kruunattu Mestarien liigaan tänä vuonna.

برچسب : Inter Milan Pelipaita Omalla Nimellä,Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 69 تاريخ : جمعه 26 اسفند 1401 ساعت: 11:51

14. maaliskuuta UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalien toisella kierroksella Manchester City voitti Leipzigin kotonaan 7-0 ja eteni puolivälieriin. Harland teki 5 maalia, Gundogan ja De Bruyne kumpikin yhden maalin. Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit nauttivat sinisestä valtamerestä kotonaan!

RB Leipzigin pelipaidan pelaajat eivät juuri löytäneet hyviä maalintekopaikkoja. 19. minuutilla Manchester City ampui Grealishin vasempaan kulmapotkuun, jonka jälkeen pallo osui Henrichsin käsivarteen. Tuomari tarkasti VAR:n ja antoi MC:lle rangaistuspotkun. Harland otti sen ja teki maalin, Manchester City 1:0! 24. minuutilla Akanji katkaisi pallon keskikentällä, Harland päätti ja De Bruyne eteni pallon kanssa rangaistusalueen yläosaan, sitten ampui voimakkaasti vasemmalla jalalla, mutta meni ohi, sitten Harland teki sen puskulla, Manchester City 2:0! Pysäytysaika, Grealish ampui vasemman kulman, Dias ohitti maalin puskulla, sitten Harland teki lisälaukauksen ja teki maalin, Manchester City 3:0! 49. minuutilla Grealish kaatui takaisin rangaistusalueen vasemmalta puolelta. Gundogan pysäytti pallon ja pääsi eroon puolustuksesta, ampui sitten vasemmalla jalalla ja teki maalin, Manchester City 4-0! 53. minuutilla Manchester City ampui kulmapotkun oikealta, Beardo Silva teki pusku, sitten Haaland puski sen, mutta estettiin, Akanji sai pallon oikealla jalalla, mutta estettiin jälleen, Haaland ampui sitten vasemmalla jalalla ja teki maalin, Manchester City 5-0! 57. minuutilla Mahrez syötti oikealta. Akanji osui maaliin oikealla jalalla, mutta pelastui. Sitten Harland teki lisälaukauksen ja teki maalin, Manchester City 6-0! Pysäytysaika, Mahrez teki ristin oikealta, sitten De Bruyne teki kaukolaukauksen lähellä rangaistusalueen yläosaa, Manchester City 7-0!

Tällä kaudella Haaland on tehnyt Manchester Citylle 39 maalia kaikissa kilpailuissa. Norjalainen tähti rikkoi joukkueen historian ennätyksen ja hänestä tuli Manchester Cityn pelaaja, joka on tehnyt eniten maaleja yhden kauden aikana. Manchester City Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuneesta nuoresta miehestä tuli Messin ja Adrianon jälkeen kolmas pelaaja, joka on tehnyt 5 maalia yhdessä ottelussa Messin ja Adrianon jälkeen, ja hän on nyt vasta 23-vuotias.

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City Pelipaita Omalla Nimellä, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 73 تاريخ : چهارشنبه 24 اسفند 1401 ساعت: 11:23

Valioliigan 27. kierroksen 12. maaliskuuta Arsenal voitti Fulhamin vieraissa 3:0 ja jatkoi sarjan johtoa 5 pisteen etumatkalla. Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat 100. voittoa Artetan seuran valmentajana. Newcastle voitti Wolvesin kotonaan 2:1 ja päätti 5 ilman voittoa, ohittaen Liverpoolin sijalle 5.

Belgialainen Trossard 19. Arsenal-paidassa suoritti syötöjen "hattutempun". 21. minuutilla Trossard auttoi Gabrielia tekemään maalin puskulla, Arsenal 1:0! 26. minuutilla Martineli sai pallon myös Trossardilta ja teki maalin päähän, Arsenal 2:0! Taukoajalla Trossard antoi toisen syöttöpisteen, Ødegaard pääsi eroon vastustajan puolustuksesta korkealla rangaistusalueella ja teki maalin, Arsenal 3:0 voittaa pelin!

Samana päivänä Newcastle voitti Wolvesin kotonaan 2:1. 26. minuutti, Trippier teki vapaapotkun, Isak Newcastle United Jalkapallo Pelipaidat teki pään, Newcastle 1: 0! 69. minuutti, Hee-Chan Hwang yllään halpa Wolves-paita helposti työnnetään ja teki, 1: 1! 77. minuutti, Almiron korvaajana laukaus pienestä kulmasta, pallo taittui ja tuli verkkoon, Newcastle 2: 1!

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Newcastle United Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 70 تاريخ : دوشنبه 22 اسفند 1401 ساعت: 12:23

9. maaliskuuta Eurooppa-liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella Valioliigan jättiläinen Manchester United voitti La Liga -joukkueen Real Betisin Old Traffordilla 4-1. Rashford, Anthony, Bruno Feandes ja Weghorst tekivät kukin yhden maalin. Manchester Unitedin 0-7-tappion jälkeen tämä voitto on varsin tärkeä sekä joukkueelle että Manchester United Jalkapallo Pelipaidat käyttäville faneille.

6. minuutilla Bruno Feandes ylitti pallon oikealta, Rashford pysäytti pallon ja ohitti puolustajan, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin lähikulmasta, Manchester United 1-0! 33. minuutilla Ayoze Pérez Real Betis Jalkapallo Pelipaidat sai Enriquelta syötyksen rangaistusalueen oikealta puolelta, hän pysäytti pallon rinnalla, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin kaukokulmasta. Real Betis 1-1!

Toisella puoliajalla, 53. minuutilla, Bruno Feandes syötti pallon oikealle rangaistusalueen eteen, Anthony pysäytti sen ja leikkasi sisään, ampui sitten vasemmalla jalalla kaukaa kulmasta ja teki maalin, Manchester United 2-1! 58. minuutilla Luke Shaw ajoi vasemman kulman potkun rangaistusalueelle, ja Bruno Feandes, joka oli pyöristetty keskeltä etupisteeseen, teki maalin lähikulmasta puskulla, Manchester United 3-1! 82. minuutilla Manchester United syötti vasemmalta, McTominayn laukaus edellisestä pisteestä, mutta Bravo pelasti, sitten Weghorst jatkoi lisälaukauksella ja teki ensimmäisen maalinsa Old Traffordissa, Manchester United 4-1 Real Betis!

برچسب : Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Real Betis Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 79 تاريخ : جمعه 19 اسفند 1401 ساعت: 13:45

7. maaliskuuta pelataan Mestarien liigan välierä, Chelsea 2-0 Dortmundilla kotonaan. Sterling teki yhden maalin ja Havertz rangaistuspotkun. Chelsea eteni puolivälieriin kokonaistuloksella 2-1, kolme kautta peräkkäin hän pääsi Mestarien liigan puolivälieriin. Vuonna 2023 tämä on ainoa ottelu, jossa Chelsea teki enemmän kuin yhden maalin. Chelsea Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit näkivät vihdoin Bluesin saavan avainvoiton!

28. minuutilla Reese James syötti oikealta, mutta Wolf pysäytti hänet, sitten Havertz ampui mutta osui pylvään sisäpuolelle. 38. minuutilla Sterling ampui rangaistusalueelle, mutta maali pelastettiin, sitten Havertz seurasi ja ampui, mutta koska Sterling oli paitsiossa, maali hylättiin. 43. minuutti Chilwell leikkasi käänteiseen kolmioon rangaistusalueella vasemmalla, Sterling ampui mutta ohitti, pääsi sitten eroon Roycesta ja ampui uudelleen, Chelsea 1-0! 48. minuutilla, kun Chilwell syötti pallon osui Wolfin käsivarteen, erotuomari katsoi VAR:ia ja antoi rangaistuspotkun. Havertz missasi sen ensimmäisen kerran, mutta kun Dortmundin pelaajat tulivat rangaistusalueelle etukäteen, erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun uudelleen, sitten Havertz teki sen valitsemalla jälleen maalin oikean alakulman, Chelsea 2-0 Dortmund!

Tässä ottelussa useat pelaajat keltaisessa Borussia Dortmund Jalkapallo Pelipaidat piirittivät erotuomarin ja ilmaisivat tyytymättömyytensä rangaistuspotkusta. Sitä ennen Chelsea pelasi hitaasti ilman voittoa kuudessa pelissä, sitten voitti 1-0 kotonaan Valioliigassa ja sitten 2-0 Mestarien liigassa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten viime lokakuun, kun Chelsea on voittanut kaksi putkeen.

برچسب : Chelsea Jalkapallo Pelipaidat,Borussia Dortmund Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 65 تاريخ : چهارشنبه 17 اسفند 1401 ساعت: 19:52

5. maaliskuuta Liverpool pyyhkäisi Manchester Unitedin Anfieldillä 7-0, mikä teki Double Red Clubsin historian suurimman tuloksen. Salah, Núñez ja Gakpo tekivät kumpikin 2 maalia, Firmino teki yhden. Liverpool Jalkapallo Pelipaidat nro 11 Salah teki 129. Valioliigan maalinsa Liverpoolissa ja hänestä tuli Liverpoolin kaikkien aikojen Valioliigan maalintekijä.

Pelin ensimmäinen puolisko näytti suhteellisen normaalilta, kunnes 43. minuuttiin asti Gakpo Liverpool Jerseyssä 18. päästä eroon Varanen rangaistusalueelta ja teki maalin oikealla jalalla, Liverpool 1:0. Sen jälkeen kohtaus alkoi karkaamaan hallinnasta. 47. minuutilla Elliott teki ristin ja Núñez teki maalin puskulla, Liverpool 2:0! 50. minuutti, Salah antoi suoran syötön, Gakpo teki maalin, Liverpool 3:0! 66. minuutilla Salah teki laukauksen lähietäisyydeltä, Liverpool 4:0! 73. minuutti, Rashford Manchester United Jalkapallo Pelipaidat ohi Liverpoolin maalivahti Alisson ja ampui, mutta se osui posti. 75. minuutilla Henderson teki ristin ja Núñez teki maalin puskulla, Liverpool 5:0! 83. minuutti, Salah teki jälleen maalin lähietäisyydeltä, Liverpool 6:0! 88. minuutilla penkiltä noussut Firmino teki lopullisen maalin, Liverpool 7:0!

Edellinen 0-7-tappio Manchester Unitedille oli joulukuussa 1931. Tämän pelin jälkeen Manchester United sijoittui 3. sijalle 49 pisteellä, Liverpool 5. sijalla 42 pisteellä, 3 pistettä vähemmän kuin neljäs Tottenham. Liverpool on saavuttanut 4 voittoa ja yhden tasapelin viidestä viimeisestä Valioliigan ottelusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he ovat olleet voittamattomissa viidessä peräkkäisessä pelissä tällä kaudella. Näissä viidessä pelissä Liverpool pysyi puhtaana ja teki 13 maalia. Liverpool Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuvat fanit uskovat tämän joukkueen palaavan neljän parhaan joukkoon.

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Liverpool Pelipaita Omalla Nimellä, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 71 تاريخ : دوشنبه 15 اسفند 1401 ساعت: 11:20

2. maaliskuuta Espanjan Kuninkaan Cupin välierän ensimmäisellä kierroksella Real Madrid hävisi kotonaan Barcelonalle 0-1. Koska Barcelonan kolme ehdotonta pääpelaajaa, Lewandowski, Dembele ja Pedri, olivat poissa, Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneiden fanien mielestä Real Madrid voisi ehdottomasti voittaa, mutta tulos oli pettymys.

Ensimmäisellä puoliajalla Benzeman maali oli virheellinen. 27. minuutilla, kun Militao palasi puolustukseen tyhjentääkseen, hän ei voinut pysähtyä ajoissa ja potkaisi pallon omaan maaliin. Sitten toisella puoliajalla kumpikaan joukkue epäonnistui maalinteossa, ja lopulta Barcelona voitti Real Madridin 1-0. Espanjan Super Cupista, La Ligasta ja sitten Copa del Reysta, Real Madrid hävisi kolme ottelua kohtaamisessa Barcelonan kanssa!

Itse asiassa Barcelona toivoi saavansa suuremman voiton tästä pelistä, mutta Fatia, joka otti Messi Jalkapallo Pelipaidat nro 10 haltuun, fanit pilkkasivat Real Madridin parhaana pelaajana tässä pelissä. 72. minuutilla Barcelona mursi Real Madridin puolustuksen läpi oikealta, Casey seurasi keskeltä ja teki kaukolaukauksen, mutta vaihtopenkiltä tullut Fati esti 3 minuutiksi tämän laukauksen, jonka olisi pitänyt olla maali.

برچسب : Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat,Messi Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 76 تاريخ : جمعه 12 اسفند 1401 ساعت: 11:16

28. helmikuuta FA Cupin 1/8-finaalissa Manchester City voitti Bristol Cityn 3-0 ja eteni puolivälieriin. Kaikki Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit uskovat, että Manchester City voittaa pokaalin.

7. minuutilla Mahrez teki keskityksen maalin eteen, Foden ohitti ja työnsi maalin. 74. minuutilla Alvarez syötti pallon, Foden työnsi ja löi puolustajaa ja pallo pomppasi maaliin. 81. minuutilla Glarish ylitti ja De Bruyne ampui nopeasti kaukaa ja teki maalin. Manchester City voittaa pelin 3:0.

Virallisten uutisten mukaan Valioliigan 28. kierros, alun perin 18. maaliskuuta Liverpool vastaan Fulham, Manchester United vastaan Brighton, 19. maaliskuuta Manchester City vastaan West Ham, mutta kun Brighton, Manchester City, Fulham eteni FA Cupin seuraavaksi. kierroksen Valioliigan kolme peliä siirretään. Tämä voi olla hyvä uutinen Liverpool Jalkapallo Pelipaidat käyttäville faneille.

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat,Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 73 تاريخ : چهارشنبه 10 اسفند 1401 ساعت: 11:29

26. helmikuuta France Derbyn 25. kierroksella Paris Saint-Germain voitti toiseksi sijoittuneen Marseillen vieraissa 3-0. Messin ja Mbappén yhteistyö Paris Saint-Germain Jalkapallo Pelipaidat oli täydellistä: Messi teki yhden maalin ja avusti Mbappéa kahdesti, tehden seurauransa 700. maalin; Mbappé teki Messille 2 maalia ja 1 syötteen tehden 200. maalinsa Pariisissa.

Neymar poissa loukkaantumisen vuoksi, Paris käytti 3-5-2-muodostelmaa. Kaksi laitapuolustajaa olivat Mendes ja Mujelle. 25. minuutilla Messi lähetti hienon suoran syötön, Mbappé murtautui rangaistusalueelle ja teki maalin, Paris Saint-Germain 1-0! 29. minuutilla Mbappé teki yhteistyötä Mendesin kanssa vasemmalla, murtautui sitten rangaistusalueelle ja syötti, Messi oli ajoissa paikallaan ja helposti työnnettiin ja teki maalin, Paris Saint-Germain 2-0! 55. minuutilla Mbappé palautti syötön Messille ja siirtyi nopeasti eteenpäin vasemmalla, sitten Messi lähetti hänelle hienon syötön, Mbappé ampui ja teki maalin, Paris Saint-Germain 3-0!

Kaikki Messi Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat Messin seurauran 700. maalia. Hän teki Barcelonan paidassa 672 maalia Barcelonalle ja sitten 28 maalia Pariisille. Lisäksi vuodesta 2013 lähtien Messi oli listan kärjessä 142 syötöllä, De Bruyne sijoittui toiseksi 128 syötöllä, Muller sijoittui kolmanneksi 127 syötöllä ja Di Maria 4. sijalla 107 syöttöä. Tällä kaudella Messi ja De Bruyne jakoivat 12 syöttöä, Neymar sijoittui kolmanneksi 11 syöttöä.

برچسب : Paris Saint,Germain Jalkapallo Pelipaidat,Messi Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 73 تاريخ : دوشنبه 8 اسفند 1401 ساعت: 11:18

23. helmikuuta Eurooppa-liigan pudotuspelien toisella kierroksella "Red Devils" Manchester United pelasi kotonaan La Ligan jättiläistä Barcelonaa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla FC Barcelona Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Lewandowski teki rangaistuspotkun. Toisella puoliajalla Fred ja Anthony tekivät peräkkäin maalin, mikä auttoi Manchester Unitedia voittamaan 2-1, joten se putosi Barcelonan 4-3 kahdella kierroksella ja eteni 16 parhaan joukkoon.

15. minuutilla Barcelona aloitti hyökkäyksen oikealta. Conte antoi keskityksen, mutta Varane katkaisi hänet. Taistellessaan pallosta rangaistusalueella B Feandes veti Balden takaapäin ja erotuomari antoi rangaistuspotkun. Lewandowski teki maalin 1-0. 46. minuutilla Manchester United aloitti uuden hyökkäyksen etukentältä. Sancho kaatoi vasemman laidan poikki keskelle. B Feandes otti pallon ja kääntyi sitten ympäri ja lähetti pallon keskelle, ampui oikealla jalalla, pallo meni suoraan maalin oikeaan alakulmaan, Manchester United 1-1. 72. minuutilla Manchester United jatkoi useita hyökkäyksiä etukentällä. B Feandes murtautui rangaistusalueelle vasemmalta ja ylitti keskeltä, sitten Ganacho ja Fred tekivät laukauksen, mutta puolustaja estivät, sitten Anthony sai pallon takaa ja työnsi vasemmalla jalalla ja teki maalin kaumasta kulmasta, Manchester United 2-1.

Se on juhla kaikille faneille, joilla on yllään punainen Manchester United Jalkapallo Pelipaidat. Tällä kaudella Manchester Unitedin vaihtopelaajat tekivät yhteensä 19 maalia, eniten viiden parhaan Euroopan sarjan joukossa. Tässä pelissä Ten Hag korvasi Anthonyn tauon jälkeen, mikä muutti laitatilanteen täysin.

برچسب : FC Barcelona Jalkapallo Pelipaidat,Manchester United Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 89 تاريخ : جمعه 5 اسفند 1401 ساعت: 19:27

Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella 21. helmikuuta Liverpool hävisi Real Madridille kotonaan 2-5. Päästyään ensin 2 maalia, Real Madrid teki 5 maalia peräkkäisillä tehokkailla hyökkäyksillä. Tällä voitolla Real Madrid otti vakaan askeleen kohti pokaalia!

3. minuutilla Salah vinosti rangaistusalueelle oikealta, Núñez nappasi nopeasti pallon, laukaisi kantapäällä ja teki maalin, Liverpool 1-0! 13. minuutilla maalivahti Courtois pysäytti pallon rangaistusalueella ja teki suuren virheen, sitten Salah tarttui tilaisuuteen ja teki maalin, Liverpool 2-0! Tällä hetkellä kaikki Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit odottavat innolla punaisten voittoa, mutta sitten Real Madridin jatkuvat tehokkaat hyökkäykset tuhosivat Liverpoolin mahdollisuuden voittaa.

20. minuutilla Benzema valkoisessa Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat teki ristin. Vinícius ampui nopeasti rangaistusalueen vasemmalta puolelta, sitten pallo meni suoraan maalin kuolleeseen kulmaan, Real Madrid 1-2! 35. minuutilla Joe Gomez syötti takaisin takakentältä, mutta Alisson teki myös kauhean virheen, pallo osui Viníciuksen jalkaan ja pomppasi sitten verkkoon, Real Madrid 2-2! 47. minuutilla Modric teki vapaapotkun keskeltä, Militao, joka oli merkitsemätön, teki maalin puskulla, Real Madrid 3-2! 54. minuutilla Rodrigo ja Benzema tekivät upeaa yhteistyötä, Benzema ampui ja pallo osui Gomeziin ja meni sitten verkkoon, Real Madrid 4-2! 66. minuutilla Modric teki vastahyökkäyksen keskikentällä, Vinícius teki ristin, Benzema ohitti rauhallisesti Alissonin ja teki maalin, Real Madrid 5-2!

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 80 تاريخ : چهارشنبه 3 اسفند 1401 ساعت: 9:17

Valioliigan 18. helmikuuta 24. kierroksella kolme jättiläistä BIG6-Liverpoolissa, Manchester United ja Tottenham saavuttivat voittonsa.

Liverpool voitti Newcastlen vieraissa 2-0.Ensimmäisellä puoliajalla Nunez Liverpool Jalkapallo Pelipaidat teki maalin 10 minuutin sisällä, sitten Gakpo teki toisen. Newcastlen maalivahti Pope erotettiin käsipallosta rangaistusalueen ulkopuolella. Liverpool on nyt sarjataulukossa 8. ja Newcastle 4. Tämä oli Newcastlen toinen tappio Valioliigassa tällä kaudella, molemmat hävisivät Liverpoolille.

Manchester United voitti Leicester Cityn 3-0, Rashford teki 2 maalia ja Sancho 1. Toistaiseksi Rashford on tehnyt 24 maalia 36 ottelussa kaikissa kilpailuissa, maalien määrä on yhdistänyt Ronaldon 24 maalia viime kaudella. Hän on voittanut kaikkien Manchester United Jalkapallo Pelipaidat käyttävien fanien yksimielisen hyväksynnän. Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan taulukossa kolmas, 3 pistettä jäljessä Manchester Citystä ja 5 pistettä jäljessä ensimmäisestä Arsenalista.

Samana päivänä Tottenham 2-0 West Ham United kotona. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia ensimmäisessä erässä. Toisella puoliajalla Tottenham osoitti voimansa, 56. minuutilla Emerson teki matalan laukauksen rangaistusalueelta. 72. minuutilla Son Heung-Min teki toisen maalin. Tilanne vahvistettiin lukemiin 2:0. Tottenham ohitti sitten Newcastle Unitedin yhdellä pisteellä. Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit näkivät joukkueen lopulta neljän parhaan joukkoon.

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat,Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 11:40